Saturday, May 20, 2017

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN:
SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

hee.. petang-petang gini terasa nak join Giveaway aje.. ni terjumpa macam Giveaway best je ni.. terasa nak join.. mana tau rezeki dapat menang shopping credit bernilai RM100 sape tau kan.. dapatlah teman guna beli toys yang teman idam-idamkan untuk baby teman yang disayangi tu.. heee.. tengah kumpul koleksi toys untuk dia.. heee.. hope ada rezeki baby Harraz.. Haa.. barang yang teman nak shopping kalau menang RM100 tu kan? ini daia.. heeee..


dan yang paling TB nak sangat beli ialah :
yang niii.. 


Haaa.. korang meh la join sekali.. memeriahkan lagi Giveaway rakan Blogger kita.. support sikit.. heee.. Good luck ekk.. Moga ada rezeki korang yea.. ada 10 orang pemenang nak dipilih tu.. moga baby teman ni ada luck untuk menang.. heee.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

1 comment:

  1. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...