Wednesday, August 5, 2015

IKEA SALE 6-23 OGOS 2015


Jualan IKEA 6-23 Ogos | Jika Tiada Alasan, Carilah Satu..
Hai.. Assalammualaikum.. lama tak update blog yang ni.. Ok lah.. disebabkan blog tengkubutang sedang mengadakan Giveaway.. teman ingat nak publish entri dekat sini aje dulu.. takmau ganggu entri Giveaway dekat blog tengkubutang tu.. hehehe.. Korang tau ke sekarang IKEA tengah buat Sale? Jualan IKEA 6-23 Ogos 2015

bermula pada hari ini la wahai kawan-kawan! kalau sesiapa yang suka guna barang IKEA tu.. haaaa.. boleh lah serbu cepat.. mesti banyak barang-barang yang korang cari tengah offer sekarang ni.. Teman tak berapa sangat dengan IKEA ni dulu, sebab kat tempat tinggal teman kat Ipoh dulu mana ada IKEA.. huhuhu.. sekarang ni teman taktau le ada ke tak.. 

hahahaha.. sebab tu bila pindah dan duduk dengan hubby, teman tengok kebanyakan barang dapur dia, bermula dari senduk, kuali dan periuk sehinggalah Almari dan Bantal semua dari IKEA, aihhh apasal suka sangat brand IKEA ni? best sangat ke? 

Then ada sekali tu hubby bawak teman gi IKEA.. fuhhhh.. macam masuk dalam rumah .. tengok kabinet dapur, bilik tidur, bilik air, dan.. tak tahu nak kata.. punya syok rasa gi IKEA.. sekali gi bahagian periuk dan alatan dapur.. waaaaahhhh .. teruja beria-ria beno teman masa tu.. haha (sekarang tak dah, dulu je jakun sikit.. hihihi).. 

Dan kami beli satu periuk satu set tu.. sampai sekarang teman guna periuk tu masih OK.. dah 3 tahun dah periuk tu.. dan teman paling suka sebab periuknya tak melekat, ringan dan senang dipegang sebab ada pemegang.. heee.. Ok lah.. membebal pulak teman.. sekarang teman nak suruh korang gi cuci mata dulu, tengok apa yang best dalam website IKEA ni .. jommm... 
Klik Banner ini untuk lihat barang-barang best di IKEA !!
Bab penghantaran? dont worry.. IKEA ada sediakan perkhidmatan penghantaran Ekspress ke rumah hanya pada RM65 untuk satu perjalan.. so, beli la banyak-banyak sikit.. baru untung.. hehehehe... Selamat membeli belah ye semua.. amik gambo kalau dah beli barang.. hahaha.. 

Website --> IKEA

2 comments:

  1. pernah sekali pergi IKEA pastu terpinga-pinga sebab banyak sgt benda2 yag comel, dan berguna. last2 beli jam je.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sama la kita.. kena tulis dulu barang baru tak terpinga-pinga kat sana.. demam tengok byk barang.. hihihi.. jam dia ok kan.. ramai orang borong beli

      Delete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...