Thursday, October 2, 2014

GIVEAWAY - SAYA NAK SIHAT

KLIK BANNER untunk Join! |
Pagi ni nak join Giveaway dari AD-DINA SHOP , rasa tak best plak bil;a dah ternampak jemputan dari rakan blogger tapi tak join kan.. kalau tak perasan tu takpe.. tapi ni dah nampak depan mata.. kenalah join.. hee.. just support rakan blogger punya Giveaway kan.. hehehe.. Jom join jom! 

ADA 5 HADIAH MENARIK UNTUK DIREBUT…
Jangan lupa yea.. Kena Lengkapkan Slogan :
“Saya nak sihat kerana____________ (tidak lebih 100 perkataan di entry anda)

Slogan teman pula ialah..... 

 “Saya nak sihat kerana jikalau tubuh badan sihat, segalanya dapat kita lakukan dengan seperti yang kita mahukan, sekiranyta badan tidak sihat, kita akan berasa sangat lemah dan tidak dapat bergerak aktif untuk melakukan tugasan harian yang semakin hari semakin bertambah. Tanpa kehidupan yang sihat hidup pastiu tak sempurna, biar tak kaya raya sekalipun, yang penting kesihatan itu perlu optima.. Moga Allah beri kesihatan yang baik buat diri kita semua..  Aamiinnn.. 
Pemenang akan dipilih melalui random.org

Tag : 
Syamimi
Azhafizah

2 comments:

  1. wow buat essay tu.. ada typo sikit essay tu.. kena potong markah tak?

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-saya-nak-sihat.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...