Thursday, April 3, 2014

Special Giveaway by Gitarboyz 2014

Special Giveaway by Gitarboyz 2014
KLIK SINI UNTUK JOIN!
Ha2.. apakah tetiba keluar gambo atas ni yea? pasti korang tertanya2 kann.. haaa.. teman saja nak ngajak mengkome untuk join sama2 Giveaway by Gitarboyz a.ka. Ninjaboyz ni.. semalam ternampak jemputan dari Gitarboyz untuk join Giveaway anjuran beliau.. heee.. so, teman saja nak penuhkan jemputan dari Gitarboyz ni.. kalau menang tu kira bonus lah kan.. heee.. apa2 pun just untuk memeriahkan blog kawan2 apa lah salahnya kann.. ok.. ada sape2 berminat nak join? meh join meh.. leh kenal2 dengan blogger2 yang lain..
Ni hadiahnya.. haaa.. teruja tak? moh join! klik mana2 gambo akan di link ke blog Gitarboyz.. 

Ok lah.. pada sape2 yang nak join.. leh klik kat BANNER atas ni yea.. nak klik kat gambo teman tu pun leh.. nak klik SINI pun leh, semua teman dah link kan ke Blog Gitarboyz dah.. haaaa.. jom join.. 

Cara2nya.. ikut je kat bawah ni.. sebab teman rasa itu paling senang, kalau gi kat blog Gitarboyz punya arahan, kang korang fenin n tak faham lak.. heee.. hanya yang berjiwa hati kering je faham kot.. lalalalala.. haa.. apa lagi.. jom join!!haaa..jangan lupa syarat yang lagi satu tu..Tag 5 orang rakan! haaa.. sape mangsa teman yea? he2..nak TAG Sheila SalimMimi, AnumFarah dan Asha Liya

CARA | LANGKAH JOIN SPECIAL GIVEAWAY 


#1 - SNAP PICTURE | AMBIL GAMBAR ANDA [KREATIF & INOVATIF]

#2 - POST {S.G.A} @ YOUR BLOG | ENTRI-KAN {S.G.A} INI DI BLOG ANDA
#3 - TAG YOUR FRIENDS TO JOIN | PELAWA SAHABAT ANDA UNTUK SERTAI
#4 - INSERT BANNER @ SIDEBAR | LETAK BANNER GITARBOYZ DI TEPI BLOG

#5 - TINGGALKAN LINK PENYERTAAN KORANG DI KOMEN ENTRI GA TERSEBUT

nak kenal lebih dekat sape diorang ni? meh2 klik.. heeeGitarboyz | Ninjaboyz #Link :

4 comments:

  1. Blogwalking

    Jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    Hadiah
    -BAP cap
    -Produk herbalife
    -bawal rose
    -topup
    banyak lg.

    ReplyDelete
  2. #PrayMH370 | Your Are Rock Tengku Miaw...!!!

    Sooooooooooooooooooooo ke-NINJA-an d(^_^)b
    TQVM sbb JOIN Special Giveaway by Gitarboyz

    Copyright® Gitarboyz21™ #Link :
    Facebook - http://www.facebook.com/gitarboyz
    Blogspot - http://www.gitarboyz.blogspot.com/
    Youtube - http://www.youtube.com/user/GitarBoyz21

    ReplyDelete
  3. Tinggal beberapa hari lagi sebelum GA tamat.
    Jangan lepaskan peluang untuk memenangi cash RM 50, Buku cerita Ahmad Ammar, naked 2 eye shadow, 5.11 tactical belt, inai homemade, inner neck magic berdagu dan banyak lagi.

    If dah join boleh terus promote link entri penyertaan bagi berpeluang memenangi top refferal.

    if belum join, masih belum terlambat untuk join..Jemput join naa :)
    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...