Wednesday, November 13, 2013

MENANG HADIAH SEMPENA JOIN GA/SEGMEN

Nak ucapkan terima kasih kepada para sponsor yang berjaya menunaikan tanggungjawab diorang kepada peserta yang menang hadiah Giveaway yang diorang Taja.. bagus sangat khdimat diorang ni tau.. Thanx to all of U sebab menjadi Sponsor yang jujur.. heee.. memang Blogger yang boleh dipercayai.. apa2 pun.. teman ucapkan thanx buat nama2 dibawah ni.. silalah berkunjung ke blog diorang yea.. heee.. amat di alu-alukan.. 

Menang Topup RM10 sponsor by ---> Sheila Salim
Menang Topup RM10 sponsor by ---> Blog Doodle yang cantik2!!
Menang Topup RM10 sponsor by ---> Arni Nazira

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selain tu nak ucap terima kasih jugak buat sponsor
Bracelet by --->Syifaul Saira
Gambo Bracelet? sila tengok bawah ni yea.. hee..
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ha2.. dan yang ini jugak.. hadiah sempena teka Kulit Ubi Kayu.. he3..
Perencah Daing Masak Hitam by---> Izan Mama Mia
 
 

he3.. banyak lagi sebenarnya nak share.. nantilah..
dah dapat hadiah teman gitau yea..

Sila2 lah berkunjung ke blog mereka yea.. heee..
 thanx sekali lagi buat sponsor GA/Segmen

1 comment:

  1. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...