Monday, October 7, 2013

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

haii.. jom join Segmen ni nak? heee.. banner dia cumeyy..
i likee.. tapi yang paling penting.. pemenang utama akan dapat
POWERBANK tuuu.. jom join cepat2! hee..
D.O.B = 28 FEBUARI

13 comments:

  1. dari segmen yang sama :) kita kembar ke? http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  2. cx singgah sini. kite kembar ke? :) http://cxopportunities.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  3. Singah sini :)

    http://shastory-sha.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini =)
    gud luck!
    http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  6. salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  7. Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
    Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  8. Hye :) dari segmen yg sama .

    http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama.. ^^
    Segmen Kami Kembar Kami Geng
    Btw.. kawan saya pun bufday dia 28 Februari xD

    ReplyDelete
  10. Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
    Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
    Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
    Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
    Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

    Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

    ReplyDelete
  11. datang sini dan follow dari segmen same . jemput ke blog sy pula

    Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...