Monday, October 7, 2013

DAH CAPAI 100 FOLLOWERS!!

Ha2.. akhirnya tercapai gak ada follower ke 100 untuk blog ketiga teman ni.. heee.. blog ni sebenarnya teman gunakan untuk test coding2 aje dulu, tapi lama2 terfikir lak nak buat ia sebagai blog untuk Segmen/Giveaway sebab blog Official teman iaitu SHARING MY CERITERA tu teman rasa nak khaskan untuk entri2 teman jea.. tak mo campur2.. heeee.. tapi ada jugak lea join GA/Segmen satu dua guna blog tu.. So, jangan keliru yea.. teman adalah orang yang sama, owner blog untuk blog SHARING MY CERITERA ,dan lagi satu blog kucen teman.. iaitu KUCEN KUCEN BELOG .. terima kasih buat korang yang sudi follow ketiga2 blog teman.. teman hargai sangat2! =)

Ok lah.. sebenarnya teman nak ucap tahniah buat follower  ke 100 blog ini yang sudi follow blog teman ni.. heee.. iaitu adik Mekna  ( silalah singgah ke blog adik Mekna ni yea.. he2..) xde hadiah nak bagi tapi just ucapan terima kasih banyak2 n thanx sangat2 sebab sudi follow blog ni.. walaupun ini blog ketiga teman.. 
thanx jugak buat follower2 lain yea.. sebab rajin follow sini walau dah follow blog official teman.. kan..

0 comments:

Post a Comment

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...