Wednesday, October 9, 2013

Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Jom Joinnn!! heeee....
Klik Gambo awek lawo kat atas ni kalau nak join.. heee..
SYARAT :
Mesti ada blog
Follow blog Shakira (tiada paksaan)
Buat entry bertajuk Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30
Copy paste gambar minah kat bawah ni dan backlinkkan di entry ni SAHAJA
Tulis sekali dialog dalam entry korang, sekreatif yang mungkin #klu : ni gambar masa minah ni bertunang
Hantar link entry korang kat kotak komen di bawah ya
Seorang peserta dengan dialog yang buat Shakira pecah perut, dikira sebagai pemenang :)
Dialog : 
"ish..mana gi mak andam teman nih? makeup dah cayor, 
bulu mata pelesu teman nak luroh nih, tudung pun henyot benyot dah terlanggor tiang tadi..
  ni pun ada rasa nak terkucil tapi ku tahan2 jugak.. aishhh.. takleh pakai betul mak andam teman ni aishhh.."

Tamat pada 25/10/2013 jam 9.00 pagi. Haha. Good luck ya semua!

12 comments:

  1. Hahaha thanks ya syg sebab join :) good luck..

    ReplyDelete
  2. Hai Tengkubutang..selamat pagi..senarai peserta dah keluar :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

    ReplyDelete
  3. datang sini dari segmen yg sama..

    good luck..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . Ain Athirah datang melawat dari GA yang sama. Pior perok ke mike ? hehehe. Good luck !
    http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

    ReplyDelete
  5. Salam kunjungan dari segmen yang sama. Selamat berjaya.

    ReplyDelete
  6. Salam manis dari kak Ummi ^^

    Semoga berjaya....ya ^^

    ReplyDelete
  7. Tahulah hadiahnya topup bernilai RM30, ngam2 pula ada 30 peserta yang sudi join. RM1 soranglah nak? Haha gurau je. Thanks atas sokongan korang. Nantikan keputusannya ya. Good luck!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari blog Shakira ; .. Kira tu rimas dgn make-up dia yg agak tebal tu..haha gud luck tb.

    ReplyDelete
  9. Salam dear.. Datang jalan2 dari segmen sama.. Follow sekali.. #116.. All the best & Gudluck! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  10. Perhatian semua, ada pertambahan hadiahlah :) Suka tak? Suka tak? Hehehe :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pertambahan-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. Siapa yang menang tu?? Huhu jom tengok :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pemenang-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...