Thursday, September 12, 2013

Segmen Simple & Mudah

Segmen Simple & Mudah

Ahdoiii.. baru nak stop join mana2 GA.. pastu terjumpa lak kucen ni.. amboiii.. pandai Yumida yea, letak kucen buat penarik teman join GA dia yea.. ni yg teman geram ni.. teman memang suka kucen pun.. gerammm tengok kucen angkat ekor n angkat tangan ni.. tapi.. yg musykilnya.. awat kaler PINK? ada ke kucen kaler PINK yea.. mehehehehe.. aaa.. pedulikann! sukati Yumida lea nak letak kaler apa yea.. Ok lah.. jom join ramai2.. mana tau rezeki korang.. teman just nak support GA/Segmen rakan2 blogger.. n nak penuhkan entri blog segmen/GA teman ni, kalau dapat memeang rezeki.. 

6 comments:

  1. THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen
    dari segmen yang sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html
    follow blog ni..#87
    jemputla follow blog zara nanti
    time kcih..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yea zahara./. jap lagi teman bw sana yea

      Delete
  3. ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx yunk.. ok.. jap lagi teman singagh sana yea

      Delete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...