Thursday, May 9, 2013

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 

SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!
TARIKH TAMAT : 16 JUN 2013

NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !




9 comments:

  1. dari segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sudi singgah n komen sini.. done bw n komen sana lik

      Delete
  2. Dari segmen yang sama ,
    gudd luck keyhh :)

    http://ryninutl.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.htm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.. sama dgn awk gak.. gud luck yea.. done bw sana lik

      Delete
  3. Singgah berhajat dari segmen yang sama


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. hope bertuah kan.. done bw sana balik..

      Delete
  4. terbang dari segmen yang sama :) good luck ye
    http://rozeath.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sudi singgah n komen sini.. thanx wish g.luck.. same to you gak yea.. gud luck.. done bw n komen sana

      Delete
  5. gud luck..

    jemput join contest beauty..

    menang set makeup bernilai rm100..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...