Wednesday, May 1, 2013

1st BABY GIVEAWAY BY KMLIAHSHM


Tgh2 malam ni terasa nak join byk Segmen/GA tapi macam susah  jea.. target nak join 3 segmen malam ni  tapi tak tau tercapai ke tak target tu.. hu3.. Segmen pertama yg teman nak join malam ni ialah segmen 1st Baby Giveaway by Kmliahsm.. sebab2 teman nak join? sebabnya ialah mestilea nak menang kann.. hee.. nak menang hadiahnya yg menarik tu.. dapat salah satu pun jadi lea.. 
tapi kalau dapat teddy bear beso memang teman hepi 
terlompat2 lea jawapnyaa.. hu3.. 

Teman nak menang sebab teman suka sangat2 join segmen/GA ni.. kalau setiap GA/Segmen yg teman join ni dapat hadiah memang hokeh sangat.. tapi klu tak dapat bukan rezeki.. tp teman menang bab tambah kenalan pun jadi lah.. heee.. 

Lagi sebab nape teman nak menang? sebab kalau teman menang teman leh pomot kan tuan tanah punya blog masuk dalam entri teman.. kira menghargai tuan tanah kerana mengadakan segmen/GA ni lea kann.. ( amboih.. pasti ada mulut noti ckp.. B.O.D.E.K!!! ) wahahaha.. ada teman kesahh? apa pun segalanya bukan kita yg tentukan tapi tuan tanah yg tentukan.. hope ada tuah masuk segmen yg ni.. tuah teman mencurah2 bulan April lepas.. Untuk bulan Mei sejarah mungkin berulang.. hik3.. jom join ramei2!! klik jea kat Banner atas tu yea!

Mangsa Tag teman 
Mazelina yg Cumey
Fatin Diana Cumey
Nikaina Cumey



10 comments:

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...