Monday, April 29, 2013

Segmen Blogger Pinkish and Purplish

KLIK BANNER KAT ATAS NI KALAU MAU JOIN!

Haloooo.. hai.. pekabo.. heee.. ini segmen/GA kedua teman join selepas blog ini direnovate.. saja nak melambakkan GA/Segmen kat dalam ni.. bio kat official blog tu bersih dari Segmen / GA ..  semak kan kat sana? so teman rasa dgn adanya blog yg mengasingkan segmen/GA/Contest dari Official Blog lagi mudah korang nak BW kan.. heee... pepe pun blog Official teman tu kena lea ada entri terbaru.. fuh.. jenuh teman.. hee.. xpelea.. mungkin ada cstory yg teman x share dgn korang boleh di share kelak.. baru lea lebih menenali kannn.. hokeylah.. apa teman MERAPU MERABAN nih?? Aiyooo... teman just nak ajak korang join segmen ni jerk.. hokeh lah..

Teman minat gak PINK n PURPLE ni.. tp kaler feberet teman tetap ORENN.. heeee.. so, pink or purple or Hijau atau kaler2 lain jatuh no. 2 la yea.. wlupepun.. PINK mmg mengancam.. klu tak awat blogger2 byk yg pilih pink kaler sebagai backgroung template korang kanzzz.. orrait.. untuk segmen ini, teman pertaruhkan Header blog segmen/GA/Contest teman ni.. sebab blog ni kaler pink dengan header pun pink.. heee.. =)


12 comments:

  1. singgah n follow sini... ^_^
    comel banner tuh!
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx dear..

      thanx jugak sudi singgah n follow.. jap lg teman bw sana yea.. =)

      Delete
  2. salam balas singgah n dah follow back... =) hai pinky!

    ReplyDelete
  3. aik,ada dua blog erk?hee~

    apapun good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea yunk.. yg ni blog contest.. hee.. actually dulu buat blog ni sebagai try n error buat coding.. klu coding ok kat blog ni baru berani buat kat Official blog.. hi2.. last2 guna blog ni utk segmen/GA.. =)

      Delete
  4. thanx dear sudi j0in :)
    gudLuck oke! snarai psertan n hadiah akan di update nnt ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx yunk.. mmg suka join GA /segmen pun heee...

      Delete
  5. balas jejak awak...:) gud luck erk follow back =D

    ReplyDelete
  6. d0ne follow sini. hye thanx j0in :D

    senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^ gudLuck tau

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...