Tuesday, March 5, 2013

Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1




Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1 

Hai3.. hari ni teman dpt jemputan join segmen.. teman join sebab nak support kawan2 blogger yg buat segmen.. selain 2 dapat jugak tambah follower kita kan.. dapat mengeratkan silaturahim.. dapat kenal blogger baru yg x terkata banyak n kreatif giler kat Malaysia ni.. cantik2 lak 2 blog diorg.. perghh... terkedu teman melihatnya.. dtg kecemburuan melampau lak dlm hati ni sebab blog diorg cantik2.. hik3.. opsss.. x baik cemburu2 tauuu.. hiiii... =D 

Kenapa mesti join segmen ini?
Sebab... senang jea nak joinnnya, semudah mkn kacang beb.. he2.. 
1. Tidak perlu membuat artikel panjang lebar
2. Free backlinks dari Blog 3 Dalam 1
3. Hanya perlu share link
4. Tambah Blog Trafik
5. Tambah Rangkaian
6. Upload gambar di atas ini

9 comments:

  1. wowo banyak blog hehehe

    blog awak telah tersenarai tau jom tengok sini
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  2. blog untuk testing2 widget or application.. kalau ok baru letak kat blog yg betui.. heee.. #risau terdelete or html lari.. heee..

    ReplyDelete
  3. salam..
    saya datang follow dari segmen yang sama. feel free to follow me back :)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama, jom follow me
    http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx singgah n komen.. jap lg teman bw sana yea..

      Delete
  5. follower 21
    http://coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx follow sini.. jap lg teman singgahbalas yea..

      Delete
  6. dari segmen yg sama . done follow here . jom follow back :)

    http://dieja-chocolatelover.blogspot.com/2013/05/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete

Oyeke? dh baca entri? dh komen? belum? Jom Komen sini.. trimakasih sudi komen, siap follow lg.. baiknya kamu ni...